ПРАТ "ІЗМАЇЛ-НАВАСКО"

Код за ЄДРПОУ: 24769509
Телефон: 04841-49-4-47
e-mail: navasco@meta.ua
Юридична адреса: 68672,Одеська обл., Ізмаїльський р-н, с.Стара Некрасівка, вул.Жовтнева, б.52
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
30.04.2011
100.0000000
Порядок денний загальних зборiв акцiонерiв:
1. Обрання голови та секретаря загальних зборiв, голови та членiв лiчильної комiсiї, затвердження регламенту загальних зборiв акцiонерiв Товариства.
2. Звiт Директора про фiнансово-господарську дiяльнiсть товариства за 2010 рiк. Основнi напрямки дiяльностi Товариства та перспективи розвитку на 2011 рiк.
3. Звiт Ревiзiйної комiсiї про результати перевiрки фiнансово - господарської дiяльностi Товариства за 2010 рiк. Висновки Ревiзiйної комiсiї з рiчного звiту та балансу Товариства за 2010 рiк.
4. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2010 рiк.
5. Затвердження порядку розподiлу прибутку або покриття збиткiв за пiдсумками фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2010 рiк.
6. Про приведення дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть до норм Закону України "Про акцiонернi товариства" (про визначення типу акцiонерного товариства, про змiну найменування з Акцiонерне товариство закритого типу "IЗМАЇЛ-НАВАСКО" (АТЗТ "IЗМАЇЛ-НАВАСКО") на Приватне акцiонерне товариство "IЗМАЇЛ-НАВАСКО" (ПрАТ "IЗМАЇЛ-НАВАСКО").
7. Про внесення змiн до Статуту, пов'язаних iз змiною найменування АТЗТ "IЗМАЇЛ-НАВАСКО" та приведення Статуту у вiдповiднiсть до вимог Закону України "Про акцiонернi товариства", шляхом викладення Статуту у новiй редакцiї. Визначення уповноваженої особи Товариства для пiдписання нової редакцiї Статуту Товариства.
8. Про затвердження внутрiшнiх Положень ПрАТ "IЗМАЇЛ-НАВАСКО": про Загальнi збори акцiонерiв; про виконавчий орган; про Ревiзiйну комiсiю.
9. Вiдкликання (дострокове припинення повноважень) Директора та призначення (обрання) Директора ПрАТ "IЗМАЇЛ-НАВАСКО".
10. Вiдкликання (дострокове припинення повноважень) Ревiзора та призначення (обрання) Ревiзора ПрАТ "IЗМАЇЛ-НАВАСКО".
11. Про затвердження умов договорiв з членами Ревiзiйної комiсiї ПрАТ "IЗМАЇЛ-НАВАСКО" i визначення особи, уповноваженої на їх пiдписання з боку ПрАТ "IЗМАЇЛ-НАВАСКО".
За розглядом питань порядку денного було прийнято такi рiшення:
1. Обрано Головою зборiв - Видобора С.В.; секретар - Геєвська Ж.С.; Обрано Голова лiчильної комiсiї - Видобора В.I. Затвердити регламент загальних зборiв.
2. Затвердити звiт Директора про результати фiнансово-господарську дiяльнiсть товариства за 2010 рiк. Роботи директора за 2010 рiк визнати задовiльною. Затвердити основнi напрямки дiяльностi товариства та перспективи розвитку на 2011 рiк.
3. Затвердити звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї за 2010 рiк.
4. Затвердити рiчний звiт та баланс АТЗТ "IЗМАЇЛ - НАВАСКО" за 2010 рiк.
5. Розподiлити прибуток наступним чином:
- до резервного фонду спрямувати - 5 % прибутку - 38,1 тис. грн;
- до фонду сплати дивiдендiв спрямувати - 15% прибутку - 114,4 тис. грн; Нарахування i виплату дивiдендiв за 2010 рiк провести у трьох мiсячний строк, тобто до 30.07.2011р.
- на розвиток Товариства спрямувати - 80 % прибутку - 610,3 тис. грн.
6. Змiнити найменування Товариства з Акцiонерного товариства закритого типу на ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "IЗМАЇЛ - НАВАСКО";
Встановити, що рiшення, прийняте загальними зборами акцiонерiв з цього питання порядку денного, набирає чинностi з моменту його державної реєстрацiї.
7. Внести змiни до Статут Товариства шляхом затвердження Статуту товариства в новiй редакцiї. Встановити, що рiшення, прийняте загальними зборами акцiонерiв з цього питання порядку денного, набирає чинностi з моменту його державної реєстрацiї. Пiдписати нову редакцiю Статуту Товариства всiма акцiонерами товариства. Доручити Директору Видоборi С.В. чи iншiй особi згiдно виданої ним довiреностi провести дiї, необхiднi для державної реєстрацiї нової редакцiї Статуту Товариства та внесення змiн у вiдомостi про Товариство, що мiстяться у Єдиному державному реєстрi.
8. Затвердити внутрiшнi положення Товариства:
- Положення про Загальнi збори акцiонерiв Товариства;
- Положення про Виконавчий орган Товариства;
- Положення про Ревiзора Товариства.
Уповноважити Голову Зборiв Видобору С.В. на пiдписання внутрiшнiх положень Товариства.
9. Вiдiзвати (звiльнити): Директора - Видобору Сергiя Володимировича; Обрати (призначити) Директора - Видобору Сергiя Володимировичаю. Затвердити умови Трудового контракту з Директором. Уповноважити на пiдписання з боку ПрАТ "IЗМАЇЛ - НАВАСКО " трудового контракту з Директором акцiонера Геєвську Ж.С.
10. Вiдiзвати (звiльнити): Ревiзора - Видобору Вiру Iванiвну; Обрати (призначити): Ревiзора - Видобору Вiру Iванiвну.
11. Затвердити умови цивiльно- правового договору з Ревiзором Товариства. Уповноважити на пiдписання з боку ПрАТ "IЗМАЇЛ НАВАСКО" цивiльно - правового договору з Ревiзором, Директора Товариства.
З усiх питань порядку денного проголосоване "За" - 100% вiд загальної кiлькостi зареєстрованих учасникiв.
Особа, що подавала пропозицiї до перелiку питань порядку денного - Директор Видобора С.В. Пропозицiї щодо змiн або доповнень до порядку денного з боку акцiонерiв не надходили. Позачерговi збори у звiтному перiодi не скликались та не проводились. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.